Om os

Khannas har et bredt og elegant udvalg af tilbehør og dekorative ting til ethvert hjem eller haven.
Khannas har et godt ry som forhandler af have og boligtilbehør til detailhandlere i hele Danmark, Sverige og Norge. Og i løbet af det sidste årti med sine stilfulde og moderne produkter som er designet til at ramme enhver smag og behov. Khannas produkter er både tilgængelige for forhandlere og private i hele Europa.
Inspireret af den ældgamle håndværkstraditioner i Indien, hvor håndværksmestre stadig følgere århundreders gamle traditioner. Vil Khannas forsøge at holde disse traditioner i live ved at bringe varerne videre til kunder i Europa.
Nutidens produkter fremstillet i traditionel stil, som håndlavede metal, hånd udhugget sten, intrikate håndmalede papmaché elementer, miljøvenlig genanvendt håndlavet papir, træ udskæringer, håndbroderede / håndvævede tekstiler og meget mere.
Khannas er nu også ved at udvide sortiment, med modernet boligtekstiler, møbler og tilbehør
Bladre gennem denne hjemmeside for at se vores spændende udvalg og hvis du føler for mere information er du velkommen til at kontakte os.
Vi importerer direkte fra producenterne i Indien, hvor varende derefter bliver sendt til vores lager i Danmark. Du kan regne med Khannas kvalitet og konkurrencedygtige priser.

 

 

 

 


SANDSTEN DIREKTE

Khannas sortiment af sandsten tilbehør til haven , herunder skulpturer, krukker , lamper, fugl bade, bænke , springvand med mere. Alle udelukkende håndskårne af håndværksmestre i Indien , er tilgængelige direkte til kunderne . Kontakt os for priser eller oprette en aftale for at se vores tilgængelige sandsten sortiment

Læs mere…

KUNDE REGISTRERING

For at se Khannas produkter og afgive ordrer , skal du være registreret som forhandler. Venligst udfylde og indsende tilmeldingsblanketten at få dig registreret . En bekræftelsesmail vil blive sendt til dig med log i detaljer , når dine oplysninger er blevet verificeret . Tak

Registrer dig hos os …

FORRETNINGSMULIGHED

Som en del af Khannas virksomhedernes ekspansion strategi , vi er på udkig efter personer til at arbejde på provisionsbasis for at sælge vores produkter til forhandlere i forskellige regioner i Danmark , andre skandinaviske lande og andre EU-regioner . Skriv til os for yderligere oplysninger med lidt kort om dig selv , kontaktoplysninger , erfaring og land du bor i

Læs mere…

KONTAKT OS